Bv Mash
badmintonvereniging in Raamsdonksveer

Nieuws


Terug naar overzicht

09-05-2018

Merchandise actie Albert Heijn

Vanaf 12 mei gaan wij samen met Albert Heijn Van Gameren van start met een unieke actie. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij Albert Heijn Van Gameren sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

Hoe spaar je mee? 10 weken lang ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen bij Albert Heijn van Gameren een actiezegel. Daarnaast zijn er elke week bij speciale actieproducten extra actiezegels te verkrijgen. Elk product kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van Albert Heijn Van Gameren inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Op www.myclubstore.nl/ahvangameren kun je vervolgens jouw product selecteren, kan je dit product zelf personaliseren en gratis bestellen met je unieke code. Je zult een bericht ontvangen als je deze kunt afhalen na het einde van de actie.

Het leuke aan deze actie is, dat je geheel gratis geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kan ophalen voor de vereniging. Bij elke aankoop gaat er een deel van de waarde van het product naar onze clubkas. Ga daarom vanaf 12 mei naar de Albert Heijn Van Gameren en trommel al je vrienden op om mee te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben?

Ook zo benieuwd voor welke artikelen jullie mee kunnen sparen? Kijk dan snel op onze Facebookpagina!Terug naar overzicht